Διάσωση 21χρονης από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι του Ηρακλείου - Τραυματισμός ανήλικου στο λιμάνι Ηρακλείου – Τραυματισμός ανήλικου στο Ρέθυμνο - Διακομιδές ασθενών

iraklio1
Share:    

Στη διάσωση μίας 21χρονης, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες , τρία (03) στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διαπίστωσαν την πτώση ατόμου στη θάλασσα στην περιοχή προβλήτας Ι του λιμένα Ηρακλείου. Άμεσα έπεσαν στη θάλασσα και περισυνέλεξαν την 21χρονη, η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου για τον τραυματισμό παιδιού στον προβλήτα του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν τον τραυματισμό 11χρονου αλλοδαπού μετά από πτώση του από ύψος στον προβλήτα.

Ο 11χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για ιατρικές εξετάσεις και περαιτέρω νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, από τον επιμελητή Ιατρό της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου για τον τραυματισμό 13χρονου στο χέρι μετά από τσίμπημα ψαριού το οποίο είχε αλιεύσει ο ίδιος με χρήση ψαροντούφεκου παρουσία του 46χρονου πατέρα του.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο ανωτέρω Νοσοκομείο και συνέλαβαν του 46χρονο για παράβαση του άρθρου 306 Π.Κ., ενώ ο 13χρονος μετά τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-19χρονη, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ” N.Τ. 25,

-24χρονης, από τον λιμένα ν. Αλόννησου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” N.Π. 10001 και

-56χρονου και 18χρονου, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” N.Π. 8745.

Σχετικές εικόνες