Έκθεση εικαστικών έργων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με έργα υπαλλήλων του Υπουργείου υπό τη διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Ναυτιλίας και Λιμένων

1
Share:    

Η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο εκδηλώσεων με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Ποσειδώνια 2024, που διοργανώνεται από 03/06/2024 έως 07/06/2024, διοργανώνει το ίδιο χρονικό διάστημα έκθεση εικαστικών έργων στο αίθριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με έργα των υπαλλήλων - εν ενεργεία και μη - του Υπουργείου (Πολιτικού Προσωπικού και Στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής) με θέμα:

«Η Θάλασσα»

Κάποια από τα έργα θα διατεθούν προς πώληση για κοινωνικό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ»  (https://www.argonauts.gr/en/).

Η έκθεση θα λάβει χώρα στο αίθριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (5ος όροφος), Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2, Πειραιάς, από Δευτέρα 03/06/2024 έως Παρασκευή 07/06/2024 (09:00 - 15:00).

Για την είσοδο στο κτίριο απαιτείται ταυτότητα ή διαβατήριο.

Σε περίπτωση επιθυμίας αγοράς έργων παρακαλείσθε όπως έρθετε σε συνεννόηση με κα. Ευαγγελία Κασελίμη, Γρ. κ. ΓΓΝΛ (e.kaselimi@yen.gr).

Σχετικές εικόνες