Εκδήλωση με αποσπάσματα από την Υμνολογία της Μεγάλης Εβδομάδας από τη Βυζαντινή Χορωδία Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (25.4.2024)

1
Share:    

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση, στον αίθριο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τίτλο ''Ιδού αναβαίνομεν εις Ιεροσόλυμα''.

Στην εκδήλωση, με συντονιστή και σχολιαστή τον Ιερέα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Πλωτάρχη Λ.Σ. (Ι) Δημήτριο Βαρσαμίδη, συμμετείχε η Βυζαντινή Χορωδία Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. με χοράρχη τον Πλωτάρχη Λ.Σ. (Τ) Αθανάσιο Ατσαλάκη, η οποία έψαλε αποσπάσματα από την Υμνολογία της Μεγάλης Εβδομάδας.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης,ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, ο Α΄ Υπαρχηγός Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Δρόσος Ρεΐζης, ο Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Τρύφων Κοντιζάς, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ο Πρόεδρος της Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ.

Σχετικές εικόνες