Εντοπισμός οχήματος στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά - Διακομιδές ασθενών

DSC_3393
Share:    

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι κατά την διάρκεια εργασιών εκβάθυνσης του λιμένα στην περιοχή της Ακτής Ηετίωνα ανασύρθηκε Ι.Χ.Ε. όχημα.

Λόγω της κατάστασης του οχήματος, πιθανόν από την παραμονή του για μεγάλο χρονικό διάστηκα στον πυθμένα της θάλασσας, δεν κατέστη δυνατή η αναγνώριση του αριθμού πλαισίου του οχήματος. Πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση του βυθού από δύτες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, παρουσία περιπολικού σκάφους Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. για τυχόν εύρεση στοιχείων, με αρνητικά αποτελέσματα λόγω της κατάστασης του βυθού.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το όχημα θα μεταφερθεί σε ασφαλή τομέα προκειμένου να καθαριστεί και να διερευνηθεί περαιτέρω.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-11χρονης, από το λιμάνι της ν. Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-63χρονου και 82χρονης, από το λιμάνι της Παροικιάς ν. Πάρου και από το λιμάνι της ν. Μυκόνου αντίστοιχα, στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” N.Ν. 67.

Σχετικές εικόνες