Εντοπισμός σορού άνδρα στα Μέθανα – Τραυματισμός ναυτικού στο Πέραμα – Τροχαίο ατύχημα στο Κερατσίνι – Διακομιδές ασθενών

DSC_3393
Share:    

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Μεθάνων, για εντοπισμό σορού άνδρα στην περιοχή Ψήφτα Τακτικούπολης του Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαλατά και πρόκειται για 70χρονο ημεδαπό.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μεθάνων του Λιμεναρχείου Πόρου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για τραυματισμό ναυτικού που έλαβε χώρα σε ιδιωτικό ναυπηγείο στο Πέραμα.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε η ως άνω Λιμενική Αρχή από τον Πλοίαρχο Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου, το οποίο βρίσκεται ανελκυσμένο στην ανωτέρω εγκατάσταση για ετήσια συντήρηση, ότι, την 29/11/2022, τραυματίστηκε 32χρονος, μέλος πληρώματος (ειδικότητας ναύτη) στο αριστερό άνω άκρο, κατά τη διάρκεια εργασιών.

Ο ανωτέρω μετέβη με ιδιωτικό όχημα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, για διενέργεια εξετάσεων, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****

Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα πρωινές ώρες σήμερα, στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά στο Ικόνιο Κερατσινίου, μεταξύ Φ.Ι.Χ. οχήματος με οδηγό 41χρονο και δίκυκλου οχήματος, με οδηγό 43χρονο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας για διενέργεια εξετάσεων. Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-88χρονης, από τον λιμένα ν. Σχοινούσας στον λιμένα ν. Νάξου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V'' Ν.Ν. 67 και

-72χρονης και 37χρονης, από τον λιμένα ν. Σκιάθου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π - Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ'' Ν.Σ. 158.

Σχετικές εικόνες