Εντοπισμός σορού γυναικός στην Ίο - Τραυματισμός ναυτικού στον Πειραιά - Tραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος Κ/Ζ στην Κέρκυρα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στον Πειραιά

Share:    

Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Λιμεναρχείου Ίου στην θαλάσσια περιοχή «ΔΙΑΚΟΠΤΟ» ν. Ίου, γυναίκα μη έχοντας τις αισθήσεις της.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων για τον εντοπισμό αγνοούμενης 76χρονης αλλοδαπής από 29/09/2021 στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Ίου, εντοπίστηκε σορός γυναίκας και ανασύρθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή του Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφους «ΚΑΛΙΛΟ» Ν. Σαρωνικού 89 και δύτες της ΔΕΔΔΗΕ.

Η σορός μεταφέρθηκε αρχικά στον λιμένα Ίου και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Ίου όπου διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε προχωρημένη κατάσταση σήψης, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί με Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
*****
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από μέλος πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο ελλιμενίζεται στον λιμένα Πειραιά, ότι ένας ημεδαπός ναύτης, τραυματίστηκε στο δεξί χέρι.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, για τον τραυματισμό 73χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος του Κ/Ζ πλοίου «AIDA» σημαίας Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω γλίστρησε και έπεσε εντός του πλοίου με αποτέλεσμα να τραυματισθεί. Η 73χρονη μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Κ/Ζ όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ εν συνεχεία παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για περαιτέρω εξετάσεις.
*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της πύλης Ε2, του κεντρικού λιμένα Πειραιά.

Άμεσα μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν μια ημεδαπή οδηγό Ι.Χ.Ε. οχήματος, να έχει συγκρουσθεί με ένα δίκυκλο όχημα με δυο ημεδαπούς επιβάτες, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του δίκυκλου οχήματος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "ΑΤΤΙΚΟΝ" για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.