Έρευνες και εντοπισμός αγνοουμένων στα Νέα Μουδανιά - Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Συλλήψεις οδηγών στο Βόλο - Διακομιδή ασθενούς

Share:    

Ενημερώθηκαν, απογευματινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης και Νέων Μουδανιών ότι τρεις ημεδαποί μετέβησαν, απογευματινές ώρες, για διενέργεια sup - κανό στη θαλάσσια περιοχή Νέας Σκιώνης Θερμαϊκού κόλπου και έκτοτε αγνοούνταν.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό τους από ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο σκάφη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ένα ιδιωτικό σκάφος, ενώ παράλληλα από ξηράς έρευνες διενεργήθηκαν από περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ο 38χρονος και οι δύο 38χρονες ημεδαπές, εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους από σκάφος της ΕΟΔ στην περιοχή των ερευνών.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

*****
Στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.
*****
Για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης, συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί οδηγοί δίκυκλων οχημάτων, βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Βόλου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα ν. Φολεγάνδρου στο λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ- Τ/Ρ ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΟΥΛΗΣ'' Ν.ΘΗΡΑΣ 41, ένας 70χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.