Ημιβύθιση θαλάσσιου ποδηλάτου και διάσωση των επιβαινόντων στη Στυλίδα – Τραυματισμός ναυτικού στην Ελευσίνα – Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στην Καλαμάτα – Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Στυλίδας από το Κέντρο Άμεσης Δράσης της Δ.Α. Φθιώτιδας για παροχή βοήθειας σε θαλάσσιο ποδήλατο που βυθίζεται στη θαλάσσια περιοχή «ΜΑΡΙΝΙ» Φθιώτιδας.

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. .

Το θαλάσσιο ποδήλατο εντοπίστηκε ημιβυθισμένο στην περιοχή Αΐ Γιάννη Στυλίδας και οι δύο επιβαίνοντες του, ηλικίας 30 και 21 ετών, διασώθηκαν από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα Στυλίδας.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας για τραυματισμό ημεδαπού ναυτικού (ειδικότητας β' μηχανοδηγού) εντός Ρ/Κ πλοίου, το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κεντρικό λιμένα Ελευσίνας.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “ΑΤΤΙΚΟΝ” για διενέργεια εξετάσεων, από όπου εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 35χρονος ημεδαπός οδηγός Ε.Ι.Χ. οχήματος, βραδινές ώρες χθες, επί της οδού “ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ”, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Καλαμάτας, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-46χρονου από τον λιμένα ν. Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής με το Ε/Γ -Ο/Γ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ» Ν.Π. 12287 και

-66χρονης από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΙΙ» Ν.Α. 171.

Σχετικές εικόνες