Λειτουργία συρταρωτής γέφυρας πορθμού Ευρίπου - Θάνατος λουόμενου στη Χαλκιδική - Προσάραξη σκάφους αναψυχής στο Μεσολόγγι - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σαλαμίνα

ΥΝΑΝΠ (3)
Share:    

Γίνεται γνωστό ότι η συρταρωτή γέφυρα πορθμού Ευρίπου δεν θα λειτουργήσει για την εξυπηρέτηση αναγκών ναυσιπλοΐας, την Κυριακή 01.05.2022.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 77χρονος ημεδαπός, στη θαλάσσια περιοχή «ΑΜΠΕΛΛΟΣ» του δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Η σορός του ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου Χαλκιδικής.

Από τη Λιμενική Αρχή Νέου Μαρμαρά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου, για προσάραξη του σκάφους αναψυχής “ΑΝΤΖΕΛΑ” Ν.Π. 9052 στην είσοδο του λιμένα Μεσολογγίου.

Το εν λόγω σκάφος εντοπίστηκε με τρεις (03) ημεδαπούς επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, αποκολλήθηκε με την συνδρομή του Ε/Π-Α/Κ “ΚΑΠΤΑΙΝ ΤΖΙΜΗΣ” Ν.Μ. 82 και στη συνέχεια κατέπλευσε αυτοδύναμα, με τη συνοδεία του Ε/Π-Α/Κ, στον λιμένα Μεσολογγίου όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΑΝΤΖΕΛΑ”, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον αρμόδιο επιθεωρητή, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, επί της λεωφόρου Ακτής Καραΐσκάκη, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Σαλαμίνας, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 77χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενο 31χρονο πεζό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πεζού.

Άμεσα, ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο, για την παροχή υγειονομικής περίθαλψης.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 77χρονος οδηγός.

Σχετικές εικόνες