Λειτουργία συρταρωτής γέφυρας πορθμού Ευρίπου – Εντοπισμός και διάσωση ενός ατόμου στην Σάμο από ιδιωτικό σκάφος – Θάνατος άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Πάτρα – Θάνατος λουόμενου στη Σάρτη Χαλκιδικής – Πτώση οχήματος στη θάλασσα στα Νέα Μουδανιά

DSC_3393
Share:    

Γίνεται γνωστό ότι η συρταρωτή γέφυρα του πορθμού Ευρίπου, την Τρίτη 15/08/23, δεν θα λειτουργήσει για την εξυπηρέτηση των αναγκών της ναυσιπλοΐας.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Σάμου, από ιδιοκτήτη Ι/Φ σκάφους, για τον εντοπισμό και την περισυλλογή ενός αλλοδαπού από την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Σάμου, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

Ο άνδρας αποβιβάσθηκε στον λιμένα Πυθαγορείου Σάμου καλά στην υγεία του και παρελήφθη από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σάμου.

Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή της πλαζ Πατρών, άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Ο άνδρας ήταν περίπου 70 με 80 ετών και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «’Άγιος Ανδρέας», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΣΑΡΤΗΣ» Χαλκιδικής, 43χρονος αλλοδαπός.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, αναφορικά με πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα χωρίς επιβαίνοντες, στην θαλάσσια περιοχή Νέων Μουδανιών.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την πτώση του Ι.Χ.Ε., το οποίο πρόκειται να απομακρυνθεί με μέριμνα της ιδιοκτήτριάς του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Σχετικές εικόνες