Λειτουργία συρταρωτής γέφυρας του πορθμού Ευρίπου - Θάνατοι λουόμενων στη Σκιάθο και στην Παλαιά Φώκαια - Θάνατος γυναίκας στην Αιδηψό - Παροχή συνδρομής σε ερασιτεχνικό σκάφος στο Κατάκολο - Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στο Βόλο

1
Share:    

Γίνεται γνωστό ότι η συρταρωτή γέφυρα του πορθμού Ευρίπου δεν θα λειτουργήσει για την εξυπηρέτηση των αναγκών της ναυσιπλοΐας την Κυριακή 14.08.2022.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην παραλία ''ΑΧΛΑΔΙΕΣ'' ν. Σκιάθου, 58χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σκιάθου.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή Παλαιάς Φώκαιας, 76χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ''ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ'' Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην ελεύθερη παραλία - παραλιακό χώρο πλαζ Αιδηψού, 84χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αιδηψού.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κατάκολου από τον Κυβερνήτη του ερασιτεχνικού ιστιοπλοϊκού σκάφους ''ΣΠΟΡΤ ΜΠΙΛΛΥ'' Λ. Καλαμάτας 3124, για την ακυβερνησία λόγω απώλειας ιστίου, με δύο (02) ημεδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή δύο ν.μ. έξωθεν λιμένα Κατάκολου.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ένα ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το ανωτέρω ερασιτεχνικό σκάφος, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους και τους συνόδευσε με ασφάλεια στον οικείο λιμένα.

Από το Λιμεναρχείο Κατάκολου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΣΠΟΡΤ ΜΠΙΛΛΥ'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και τη προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδεια ικανότητας, συνελήφθη ένας 26χρονος αλλοδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρωινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου, από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Σχετικές εικόνες