“Μαθαίνω να παίζω - Μαθαίνω να ζω” στο Δήμο Πύδνας - Κολινδρού

ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ - ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΖΩ
Share:    

Με απόλυτη επιτυχία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου στο Δ.Α.Κ. Αιγινίου η δραστηριότητα ”Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω - 2”.

Η δραστηριότητα διοργανώθηκε στο πλαίσιο των αθλητικών δρώμενων από το Δήμο και έγινε σε συνεργασία με το ΥΝΑΝΠ/Γρ. Αθλητισμού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, το ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ, την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ) και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ).

Ολυμπιονίκες αθλητές και παγκόσμιοι πρωταθλητές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πραγματοποίησαν επιδείξεις Ολυμπιακών αθλημάτων σε μαθητές Δ΄ και Ε΄ Δημοτικού των Σχολείων του Δήμου. Κατά την εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις κατά τις όποιες οι μαθητές κέρδισαν μπάλες και ποδήλατα. Σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν χορηγήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Ο Δήμαρχος κ. Ανέστης Μανώλας, σε δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά το ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ, την ΕΘΝΟΑ, την ΕΟΕ, το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης “Καλοί Σαμαρείτες”, αλλά κυρίως τους αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν στην δραστηριότητα.

Το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή εκπροσώπησαν η Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Καλλιόπη Μενελάου, μέλος της Εθνικής Ομάδος Καλαθοσφαίρισης ΕΔ & ΣΑ και η Αρχικελευστής Λ.Σ. Δήμητρα Τελίδου, μέλος της Εθνικής Ομάδος Καλαθοσφαίρισης ΕΔ & ΣΑ.

Σχετικές εικόνες