Μηχανική βλάβη Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφους στο Γύθειο - Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στην Μυτιλήνη - Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Γυθείου, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφους ''ΕΥΠΛΟΙΑ'' Ν. Ηρακλείου 42, ότι παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, στη θαλάσσια περιοχή του όρμου ''ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑ'' του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν το Ε/Π - Α/Κ σκάφος ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ'' Σ.Γ. 163 και το Ε/Π - Α/Κ σκάφος ''ΤΑΣΟΣ'' Λ.Γ. 1010, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Το εν λόγω Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφος κατέπλευσε με ασφάλεια στον οικείο όρμο, με τη συνδρομή των ανωτέρω Ε/Π - Α/Κ σκαφών.

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΕΥΠΛΟΙΑ'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το σκάφος.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 18χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού “Π. Κουντουριώτη”, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Μυτιλήνης, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-83χρονου, από τον λιμένα ''ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ'' ν. Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και

-78χρονης, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V'' Ν.Ν. 67,

-10χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου,με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες