Παροχή συνδρομής και απεγκλωβισμός ατόμων μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς στο Κρανίδι – Ανεύρεση όπλου στην Πειραϊκή

DSC_0097
Share:    

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πορτοχελίου από το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή Κρανιδίου Ερμιονίδας.

Περιπολικό σκάφος της οικείας Λιμενικής Αρχής κατέπλευσε στην παραλία “ΚΟΡΑΚΙΑΣ”, όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αρκετά άτομα εντός των παραλιακών εγκαταστάσεων μονάδας ξενοδοχείου, ενώ στην περιοχή είχαν προσεγγίσει εννέα (09) ιδιωτικά σκάφη προς παροχή συνδρομής.

Συνολικά απεγκλωβίστηκαν εβδομήντα τρία (73) άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασφάλεια, δια θαλάσσης, από τα ιδιωτικά μέσα, με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., στον λιμένα Πορτοχελίου.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά από τη Λιμενική Αρχή Ζέας ότι ημεδαπός λουόμενος εντόπισε εντός θαλάσσιας περιοχής της Πειραϊκής, σε βάθος 3 μέτρων και σε απόσταση 25 μέτρων από την ακτή, και στη συνέχεια ανέσυρε ένα (01) πιστόλι, χωρίς να φέρει διακριτό σειριακό αριθμό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παρελήφθη το εν λόγω πιστόλι, το οποίο κατασχέθηκε και πρόκειται να αποσταλεί στη Δ.Ε.Ε. (Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών) της ΕΛ.ΑΣ. για εξέταση.

Σχετικές εικόνες