Περιορισμένης έκτασης πυρκαγιά σε Ε/Π-Τ/Ρ σκάφος στο Βόλο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Βόλο – Σύλληψη γυναίκας στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών

ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΤΡΑΣ 2
Share:    

Ενημερώθηκε, τις απογευματινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου για την εκδήλωση πυρκαγιάς σε Ε/Π – Τ/Ρ σκάφος, το οποίο βρισκόταν πρυμνοδετημένο, χωρίς επιβαίνοντες, στην προβλήτα της παραλίας του Βόλου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ η φωτιά είχε ήδη περιοριστεί από την επέμβαση παρευρισκόμενων, με χρήση φορητού πυροσβεστήρα.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός, δεν προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα σκάφη και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού Αργοναυτών στο Βόλο, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 58χρονο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 23χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του 23χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για ιατρικές εξετάσεις, απ' όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

*****

Τις βραδινές ώρες της 25/12/2023, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας προέβησαν στη σύλληψη μιας 22χρονης αλλοδαπής.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, η 22χρονη κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω έγγραφο.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης:

-30χρονης, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53,

-70χρονου, από το λιμάνι της Σερίφου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” Ν.Ν. 67,

-60χρονου, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ” Ν. Τήνου 25,

-56χρονης, από το λιμάνι των Παξών στο λιμάνι Αρίλλα Θεσπρωτίας, με το Ε/Γ-Δ/Ρ “ΑΓΧΙΑΛΟΣ” Ν. Χαλκίδας 471 και

-71χρονου, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53.

Σχετικές εικόνες