Πρόκληση υλικών ζημιών σε σταθμευμένα αστικά λεωφορεία από άγνωστους δράστες στην Ελευσίνα - Σύλληψη ημεδαπού στον Πειραιά - Παροχή συνδρομής σε χειριστή ιστιοσανίδας στην Ραφήνα - Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Χαλκίδα

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Share:    

Βραδινές ώρες χθες, επί της οδού Κανελλοπούλου στην Ελευσίνα, άγνωστοι δράστες επιβαίνοντες σε δίκυκλο όχημα με καλυμμένα τα πρόσωπα και διερχόμενοι με κατεύθυνση από Αθήνα, πυροβόλησαν με πιθανόν αεροβόλο όπλο κατά των σταθμευμένων στην αφετηρία άνευ επιβατών, αστικών λεωφορείων με αποτέλεσμα την θραύση των κρυστάλλων. Από το περιστατικό δεν προέκυψε τραυματισμός ατόμου.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας

*****

Στη σύλληψη 39χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαλαμίνας με τη συνδρομή προσωπικού της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για παράβαση των άρθρων 309, 361, 333, 168 Π.Κ. (επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή, διατάραξη της λειτουργίας Υπηρεσίας) και του ν. 4139/13 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Ειδικότερα, στελέχη του Γ' Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας μετέβησαν στην προβλήτα του οικείου λιμένα κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου και συνέλαβαν τον ανωτέρω, διότι κατά τη διάρκεια του πλου χτύπησε την γυναίκα που τον συνόδευε, ενώ απείλησε τα μέλη του πληρώματος, τους παρευρισκόμενους επιβάτες και εξύβρισε τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα του 39χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “ΤΟΜΠΙ”, εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 0,01γρ και το όχημα κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, μεσημβρινές ώρες χθες, για την ύπαρξη χειριστή ιστιοσανίδας σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδος, περίπου ενάμισι μίλι απόσταση από την ακτή.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το ιδιωτικό σκάφος «ΣΚΥΡΩΝ Σ.Ρ. 1806» το οποίο εντόπισε, περισυνέλεξε και στη συνέχεια μετέφερε με ασφάλεια στην ακτή τον 64χρονο ημεδαπό χειριστή ιστιοσανίδας, ο οποίος δήλωσε καλά στην υγεία του.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, ένας 19χρονος οδηγός ΙΧΕ οχήματος από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, επί της οδού Τζιαρντίνι εντός χερσαίας ζώνης λιμένα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Σχετικές εικόνες