Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2023

1000010440
Share:    

Από 13 έως 17 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γέρακα, οι αγώνες του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2023.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, με την εποπτεία της Γραμματείας του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η ομάδα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο υπό τις οδηγίες του ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΗ ΛΣ ΜΠΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ με τις εξής αθλήτριες:

ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ Λ.Σ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΕΣ Λ.Σ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΛΟΥΙΖ - ΣΑΓΑΝΗ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗ

ΔΟΚΙΜΕΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΝΙΑΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ - ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ - ΙΣΑΑΚΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΔΕΛΗ ΘΩΜΑΪΣ - ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΝΤΟΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - ΚΑΜΑΝΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ - ΜΠΟΚΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, 2η κατετάγη η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, στην 3η θέση η ομάδα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, 4η η ομάδα του Στρατού Ξηράς και στην 5η θέση η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Τους αγώνες παρακολούθησαν κατόπιν προσκλήσεως του Αυτοτελούς Γραφείου Αθλητισμού πολλοί μαθητές καθώς και δόκιμοι της σχόλης Λ/Φ.

Σχετικές εικόνες