Πτώση άνδρα στη θάλασσα στο Ρίο- Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς

ΠΑΤΡΑ
Share:    

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρίου, για πτώση στη θάλασσα 34χρονου ημεδαπού, από τη γέφυρα Ρίου-Αντίρριου. Άμεσα για το σημείο απέπλευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ενημερώθηκαν τα πλοία της Πορθμειακής γραμμής Ρίου-Αντίρριου. Ο ανωτέρω περισυνελέγη από το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΕΛΕΝΑ Α.'' Ν.Π. 11726, δυτικά της γέφυρας και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ''ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
*****
Στη σύλληψη πέντε (05) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Φ/Γ όχημα στην πύλη οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν ο 69χρονος οδηγός του, με την συνέργεια της 65χρονης συνοδηγού, να μεταφέρουν πρόχειρα κρυμμένους, εντός χώρου φορτίου του Φ/Γ, τρεις (03) αλλοδαπούς, άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων και να αποπειρώνται να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ, η άδεια κυκλοφορίας του, τα κλειδιά αυτού, καθώς και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Φολέγανδρου προς τον λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΣΤΕΛΙΟΣ'' Ν.ΙΟΥ 16, 85χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.Σχετικές εικόνες