Πτώση γυναίκας στη θάλασσα στο Αίγιο - Πτώση γυναίκας στη θάλασσα στις Σπέτσες - Τραυματισμός αλλοδαπού κυβερνήτη Ε/Π-Τ/Ρ στην Κύθνο - Διακομιδή ασθενούς

ΥΝΑΝΠ (3)
Share:    

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Αιγίου για πτώση γυναίκας στη θάλασσα, στην περιοχή δώδεκα βρύσες τουριστικού περιπτέρου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου εντόπισαν την γυναίκα να αδυνατεί να εξέλθει από τη θάλασσα λόγω του ύψους του κρηπιδώματος.

Η γυναίκα εξήλθε με την βοήθεια των ανωτέρω στελεχών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας.

Διενεργείται προανάκριση από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Σπετσών για πτώση γυναίκας στη θάλασσα στην προβλήτα Τσαλδάρη ν. Σπετσών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Στο σημείο έσπευσαν τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ παράλληλα την γυναίκα ανέσυρε μέλος πληρώματος του Ε/Π-Τ/Ρ ‘’ΖΟΙ’’ Ν.Π. 10690, η οποία στη συνέχεια διακομίσθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών για παροχή πρώτων βοηθειών.

Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Σπετσών.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κύθνου για τραυματισμό 51χρονου αλλοδαπού κυβερνήτη του Ε/Π-Τ/Ρ “ΚΒΕΝΝΙΛΙ” Ν. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 284.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος τραυματίστηκε στο δείκτη του δεξιού άνω άκρου, ενώ το Ε/Π-Τ/Ρ είχε καταπλεύσει ασφαλώς στον λιμένα ν. Κύθνου.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενική Αρχής, ενώ ο κυβερνήτης του “ΚΒΕΝΝΙΛΙ” μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο ν. Κύθνου και εν συνεχεία θα μεταβεί σε νοσοκομείο της Αττικής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το ΕΠ/ΚΟ-Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π. 8745, 84χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες