Πτώση γυναίκας στη θάλασσα στο Φλοίσβο – Παροχή συνδρομής σε άντρα στη Ζέα – Εντοπισμός σορού αλλοδαπού ναυτικού σε Δ/Ξ πλοίο στο Κερατσίνι – Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού για πτώση 22χρονης αλλοδαπής στη θάλασσα στην περιοχή της μαρίνας της Καλλιθέας.

Η γυναίκα ανασύρθηκε από ιδιώτη έχοντας τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Φλοίσβου.

*****

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Ε’ Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για την ύπαρξη 47χρονου αλλοδαπού στη θάλασσα σε βραχώδη ακτή της Πειραϊκής.

Ο άντρας ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής έχοντας τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ότι έφερε μικρό θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “Τζάνειο” για προληπτικούς λόγους.

*****

Τις πρωινές ώρες χθες το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημερώθηκε αναφορικά με το θάνατο αλλοδαπού ναυτικού (ειδικότητας Α΄ μηχανικού) σε δεξαμενόπλοιο σημαίας Λιβερίας, το οποίο διερχόταν από τη θαλάσσια περιοχή του αγκυροβολίου Πειραιά.

Ο ναυτικός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του την 08/04/24 στην καμπίνα του, ενώ το δεξαμενόπλοιο ήταν εν πλω. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-48χρονου, από το λιμάνι του Πίσω Αετού Ιθάκης στο λιμάνι της Σάμης Κεφαλληνίας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-3χρονου, από το λιμάνι της Κέρκυρας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες