Πτώση γυναίκας στη θάλασσα στο Πέραμα – Αλιευτικός έλεγχος στη Νέα Μηχανιώνα - Διακομιδή ασθενούς

DSC_3393
Share:    

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Περάματος για πτώση ημεδαπής γυναίκας στη θάλασσα, στην παραλία Περάματος.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν την 66χρονη να έχει εξέλθει από τη θάλασσα, έχοντας τις αισθήσεις της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ» για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Μετά από αλιευτικό έλεγχο που διενήργησαν τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας στην ιχθυόσκαλα Ν. Μηχανιώνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα (12) ιχθυοκιβώτια αλιευμάτων συνολικού βάρους ενενήντα έξι (96) κιλών με ιχθύες του είδους «ΚΟΚΚΆΛΙ», «ΓΟΦΑΡΙ» και «ΤΣΙΠΟΥΡΑ».

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκε στον ιδιοκτήτη του Α/Κ σκάφους μία παράβαση του άρθρου 8 της Υ.Α. 1750/32219, ενώ το σύνολο των ανωτέρω αλιευμάτων, φυλάσσονται σε ψυκτικό θάλαμο προκειμένου να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, από το λιμάνι της Πάρου προς το λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V'' Ν.N. 67, 65χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες