Πτώση οχήματος στη θάλασσα στην Κάλυμνο και θάνατος του οδηγού - Θάνατος λουόμενου στον Ωρωπό - Ανεύρεση πυρομαχικού υλικού στο Άστρος

ΚΑΛΥΜΝΟΣ
Share:    

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή “ΑΡΓΙΝΩΝΤΑ” ν. Καλύμνου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, όπου εντόπισαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα βυθισμένο πλησίον βραχώδους περιοχής, καθώς και τον οδηγό του εντός της θαλάσσης, χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, η σορός του 73χρονου ημεδαπού οδηγού, μεταφέρθηκε με το περιπολικό σκάφος στον λιμένα Πόθιας ν. Καλύμνου, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, από όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του. Το εν λόγω όχημα, παραμένει βυθισμένο και πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία “ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΩΠΟΥ” Αττικής, 74χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Παραλίου Άστρους, από ιδιώτη ότι κατά την διάρκεια κολύμβησης εντόπισε εντός της θάλασσας στη θαλάσσια περιοχή ''ΝΗΣΙ'', Παραλίου Άστρους Δ. Β. Κυνουρίας, δυο (02) σφαίρες τις οποίες και παρέδωσε.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Σχετικές εικόνες