Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη και σύλληψη του οδηγού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
Share:    


Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών καθώς και του 41χρονου αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε στο χώρο του φορτίου τους τέσσερις (04) αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα - επικαθήμενο.
*****

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 27, 48 και 40 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας - Επιτελικού της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν οι 48χρονος και 40χρονος, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, με την συνέργεια του 27χρονου, ο οποίος τους συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί τους.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.
*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πρόσκρουση οχήματος σε πινακίδα , εντός της χερσαίας ζώνης λιμένος.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος οδηγός του ανωτέρω Ι.Χ. κατά την είσοδο του στο λιμένα από τη κεντρική πύλη, προσέκρουσε σε απαγορευτική πινακίδα Ρ-2 επί διαχωριστικής νησίδας, προκαλώντας φθορές σε αυτή.

Κατόπιν αλκοομέτρησης που διενεργήθηκε στον οδηγό , διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 33χρονος και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Σχετικές εικόνες