Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Νίκαια

IMG_20210528_185228.jpg
Share:    

Στη σύλληψη μίας 27χρονης ημεδαπής και ενός 52χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου Ν. 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και μετά από συντονισμένη επιχείρηση, συνελήφθη ο 52χρονος αλλοδαπός διότι σε νομότυπη έρευνα σε μονοκατοικία που διαμένει στην περιοχή της Νίκαιας, στο διαμέρισμα 1ου ορόφου, με τη συνδρομή χειριστή – συνοδού του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ''ΤΟΒΒΥ'', βρέθηκαν και κατασχέθηκαν α) ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου και πέντε δεκάτων (1,5 γρ.) , β) το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων εξήντα (1.360€) ευρώ και γ) τρεις (03) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ακολούθησε νέα νομότυπη έρευνα στο ισόγειο διαμέρισμα της ανωτέρω μονοκατοικίας, στο οποίο διαμένει ο γιος του 57χρονου με την οικογένεια του και στην οποία βρισκόταν η 27χρονη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός αυτής α) ένα (01) γυάλινο βάζο που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους τριακοσίων σαράντα οκτώ (348 γρ.) γραμμαρίων και β) μία (01) πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και εννέα δεκάτων (4,9 γρ.), ενώ έξω από την οικία και σε απόσταση δύο μέτρων από την είσοδο της μονοκατοικίας, μετά από ένδειξη του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ''ΤΟΒΒΥ'' βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (01) γυάλινο βάζο που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους τριακοσίων ενενήντα τεσσάρων (394 γρ.) γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, αναζητείται ο σύζυγος της 27χρονης.

Σχετικές εικόνες