Συλλήψεις ημεδαπών στο Ρέθυμνο - Αλιευτικοί έλεγχοι στη Θάσο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ζάκυνθο - Πτώση ατόμου στη θάλασσα στη Χαλκίδα - Διακομιδή ασθενούς

ΥΝΑΝΠ_3.
Share:    

Τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της ΕΛ.ΑΣ. προέβησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 19 και 20 ετών, για παράβαση των άρθρων 361 “Εξύβριση” και 169 “Απείθεια” του Π.Κ.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν επί της οδού Ελευθέριου Βενιζέλου από τα στελέχη ΕΛ.ΑΣ. και παραδόθηκαν στη Λιμενική Αρχή, καθώς προέβησαν σε λεκτική εξύβριση αυτών, ενώ ο 20χρονος προέβη και σε απείθεια. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

*****

Στη σύλληψη ενός 25χρονου ημεδαπού προέβησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της ΕΛ.ΑΣ., για παράβαση του Ν.2168/93 ''Περί όπλων’’ .

Ειδικότερα, ο 22χρονος εντοπίστηκε επί της οδού Ελευθέριου Βενιζέλου από στελέχη ΕΛ.ΑΣ να έχει στην κατοχή του ένα (01) μαχαίρι αναδιπλούμενο με συνολικό μήκος ανοίγματος δεκαπέντε (15) εκατοστών και μήκος λάμας έξι (06) εκατοστών και παραδόθηκε στη Λιμενική Αρχή. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

*****

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε τις μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη του Λιμενικού Τμήματος Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, στην περιοχή Λιμενάρια, εντοπίστηκαν τρεις (03) ερασιτέχνες αλιείς να έχουν αλιεύσει τριακόσια (300) άτομα αχινούς, άνω του επιτρεπόμενου είκοσι (20) ανά άτομο και είκοσι (20) κιλά φούσκες χωρίς να έχουν την προβλεπόμενη άδεια.

Από τη Λιμενική Αρχή Θάσου κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα αλιευμάτων και επαναποντίστηκε στη θάλασσα, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, τις βραδινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού Κ. Λομβάρδου Ζακύνθου, όταν δίκυκλο όχημα με έναν 27χρονο οδηγό προσέκρουσε σε Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό μία 22χρονη.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ο 27χρονος οδηγός του δίκυκλου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

*****

Ενημερώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας από το τηλεφωνικό κέντρο της Δ.Α. Ευβοίας για τον εντοπισμό τραυματισμένου 21χρονου στην ακτή στην περιοχή Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας μετά από πτώση του από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας στη θάλασσα.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένει για νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, από το λιμάνι Μανδρακίου Νισύρου προς το λιμάνι Καρδάμαινας ν. Κω, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΝΤΩΝΙΟΣ'' Ν. Κω 40, 51χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες