Σύλληψη 3 ημεδαπών για ναρκωτικά στον Βόλο

Ναρκωτικά Βόλος_1
Share:    

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής του Βόλου, προέβησαν στη σύλληψη τριών (03) ημεδαπών, ηλικίας 20, 30 και 45 ετών, για παράβαση του Ν. 4139/2013 “Περί εξαρτησιογόνων ουσιών” και του άρθρου 187 του Π.Κ. “Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης”.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε από κοινού επιχείρηση των στελεχών της Π.Ο.ΔΙ.Ν. και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) της Λιμενικής Αρχής του Βόλου, καθώς και στελεχών του Τμήματος της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “ROMI” της οικείας Αστυνομικής Διεύθυνσης, κατά την οποία εντόπισαν τον 20χρονο έξω από την οικία του να κατέχει μέσα σε τσαντάκι ώμου, μια (01) νάιλον συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη μικτού βάρους 10,5γρ. και δύο (02) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 87,1γρ. Στη συνέχεια, διενεργήθηκε νόμιμη έρευνα στην οικία του 20χρονου στον Βόλο, όπου βρέθηκαν τα κάτωθι:

-πέντε (05) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 4.468γρ.,

-πέντε (05) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 573,5γρ.,

-το χρηματικό ποσό των 2.475,00€,

-δύο (02) ψηφιακές ζυγαριές εύρους 0,01γρ. έως 200γρ.,

-δύο (02) ψηφιακές ζυγαριές έως 15κ.,

-ένας (01) μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα φυτικών αποσπασμάτων ακατέργαστης κάνναβης,

-μια (01) συσκευασία με 80 τεμάχια μικρά σακουλάκια νάιλον συσκευασίας,

-ένα (01) σημειωματάριο και

-τρεις (03) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Επιπρόσθετα, κατόπιν αιτήματος της Π.Ο.ΔΙ.Ν της Λιμενικής Αρχής του Βόλου προς το Α.Τ. Ακράτας, συνελήφθησαν από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στην Ακράτα Αχαΐας, ο 30χρονος και ο 45χρονος, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν:

-ένα (01) Ι.Χ.Ε. όχημα,

-δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας,

-το χρηματικό ποσό των 1.700,00€ και

-τέσσερα (04) κλειδιά από μία αποθήκη και μια οικία.

Ακολούθησε νόμιμη έρευνα στην οικία του 30χρονου και του 45χρονου στον Αλμυρό Μαγνησίας, με αρνητικά αποτελέσματα καθώς και σε αποθήκη στην Ευξεινούπολη του Αλμυρού Μαγνησίας, όπου βρέθηκαν μέσα σε τροχόσπιτο μια (01) νάιλον συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 23,6γρ. και μια (01) ψηφιακή ζυγαριά.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανευρεθέντα.

Σχετικές εικόνες