Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα – Αποβίβαση ασθενούς από Κ/Ζ πλοίο στο Ηράκλειο – Σύλληψη οδηγού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στην Τήνο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδές ασθενών

ΚΑΠΝΙΚΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Share:    

Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 155 του Ν. 2960/01.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, με οδηγό τον ανωτέρω, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός του Φ/Γ τριακόσια είκοσι (320) πακέτα τσιγάρων διάφορων επωνυμιών, στερούμενα ειδικής ελληνικής ταινίας φόρου κατανάλωσης.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το όχημα και η ποσότητα καπνικών προϊόντων.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, από τον ναυτικό πράκτορα του Κ/Ζ πλοίου ''COSTA FORTUNA'', σημαίας Ιταλίας, ότι 76χρονος αλλοδαπός επιβάτης του πλοίου έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στον οικείο λιμένα, όπου ο ασθενής παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

*****

Στη σύλληψη μιας 33χρονης ημεδαπής προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Τήνου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία τροχονομικού ελέγχου εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Τήνου και κατόπιν αλκοομέτρησης που διενεργήθηκε στην ανωτέρω οδηγό, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.

*****

Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες χθες, επί της νέας παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 58χρονο, κινούμενο στην ανωτέρω οδό, παρέσυρε 44χρονη πεζή, η οποία περνούσε κάθετα τον δρόμο.

Η 44χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για παροχή ιατρικής φροντίδας και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Φιλιατών, για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-43χρονης, από λιμένα ν. Κέρκυρας προς τον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-90χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-48χρονης, από τον λιμένα ν. Μυκόνου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” Ν.Ν.67

-57χρονου, από τον λιμένα ν. Νάξου, προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν.53

-17χρονου και 21χρονου, από τον όρμο “Πεύκο” ν. Σκύρου προς τον λιμένα Κύμης με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΚΥΜΟΘΟΗ” Ν. Ραφήνας 73

Σχετικές εικόνες