Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στα Εξάρχεια Αττικής από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας

ΝΑΡΚ_
Share:    

Στη σύλληψη ενός 37χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες 30-03-2023, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας με τη συνδρομή στελεχών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Αθηνών για παράβαση του Ν. 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις''.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα σε οικία του 37χρονου στην ανωτέρω περιοχή, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 ‘’ΤΟΜΠΙ’’, όπου ανευρέθηκαν τα κάτωθι:

-δύο (02) ανισοβαρείς συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 3,8 γρ.,

-μια (01) ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας και

-δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Επιπροσθέτως, κατά τη διενέργεια έρευνας σε κοινόχρηστο χώρο εντός αποθήκης που βρίσκεται πλησίον της οικίας του συλληφθέντα, εντοπίστηκαν κατόπιν ένδειξης του αστυνομικού σκύλου της ως άνω ομάδας Κ9 τα παρακάτω:

-δύο (02) διαφανείς μεμβράνες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 37,6 γρ.

-μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 13,6 γρ.,

-εξήντα τέσσερις (64) ανισοβαρείς συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 104,7 γρ. καθώς και

-πλήθος από κενές συσκευασίες επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς και όλα τα ανευρεθέντα αντικείμενα.Σχετικές εικόνες