Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Νέα Σμύρνη Αττικής από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ_ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Share:    

Στη σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά (Π.Ο.ΔΙ.Ν./ΚΛΠ Πειραιά), για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών (Ν.4139/13).

Ειδικότερα, κατόπιν ανάλυσης-αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής επιτήρησης, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από τα προαναφερθέντα στελέχη, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όπου ακινητοποιήθηκε το όχημά του. Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε κρύπτη, κάτω από το λεβιέ ταχυτήτων, τρεις (03) συσκευασίες φαρμακευτικού σκευάσματος, οι οποίες περιείχαν εικοσιπέντε (25) νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες κοκαΐνη, έτοιμες προς πώληση, εκ των οποίων οι δέκα (10) συσκευασίες 0,75 γραμμαρίων έκαστη, οι δεκατέσσερις (14) συσκευασίες του 1,00 γραμμαρίου έκαστη και η μία (01) συσκευασία των 2,00 γραμμαρίων. Επιπλέον, βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 4.550€ και ένα σημειωματάριο.

Στη συνέχεια, ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 36χρονου, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής, όπου εντοπίστηκαν τα κάτωθι:

-δύο (02) πλαστικά τάπερ με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 544,60 γραμμαρίων,

-μία (01) νάιλον συσκευασία με ύποπτη ναρκωτική ουσία, πιθανόν κοκαΐνη σε μορφή βράχου, μικτού βάρους 109 γραμμαρίων,

-μία (01) νάιλον συσκευασία με ύποπτη ναρκωτική ουσία, πιθανόν κοκαΐνη, μικτού βάρους 9,55 γραμμαρίων,

-ένα (01) μεταλλικό δοχείο με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 156,18 γραμμαρίων,

-μία (01) νάιλον συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 17,67 γραμμαρίων,

-μία σιδερένια πρέσα μαύρου χρώματος με ίχνη κοκαΐνης,

-δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης,

-μία πλαστική σακούλα, εντός της οποίας βρέθηκαν δύο λευκές κούπες με ίχνη κοκαΐνης, δύο κουτάλια, δύο ψαλίδια, ένα μαχαίρι και πλήθος νάιλον συσκευασιών καθώς και

- το χρηματικό ποσό των 13.550€.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες εν συνεχεία θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, προκειμένου να διακριβωθεί το ακριβές βάρος και είδος αυτών, τα ανωτέρω χρηματικά ποσά και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.


Διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr.Σχετικό οπτικοακουστικό υλικό

Σχετικές εικόνες