Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στον Πειραιά

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΩΤΟ
Share:    

Στη σύλληψη 23χρονου αλλοδαπού προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών (Π.Ο.ΔΙ.Ν) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του Ν. 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Ειδικότερα, σε νομότυπο έλεγχο που πραγματοποίησαν ανωτέρω στελέχη με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. “BRAT”, κατά την επιβίβαση του 23χρονου σε Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο που θα αναχωρούσε από το λιμένα Πειραιά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε τσάντα πλάτης που έφερε, τρεις (03) πλαστικές συσκευασίες με ναρκωτική ουσία πιθανόν κοκαΐνης, μικτού βάρους πεντακοσίων σαράντα γραμμαρίων (540γρ.).

Στη συνέχεια, σε νομότυπη έρευνα στην οικία του προαναφερόμενου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (01) πλαστική συσκευασία με ναρκωτική ουσία πιθανόν κάνναβης, μικτού βάρους επτά δεκάτων του γραμμαρίου (0,7γρ.).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300€) ευρώ και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

Σχετικές εικόνες