Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στην Μυτιλήνη - Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ σκάφους στη Σκόπελο – Διακομιδές ασθενών

Share:    

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 32χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού “Π. Κουντουριώτη”, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Μυτιλήνης, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, από τον ναυτικό πράκτορα του Ε/Γ-Υ/Γ σκάφος «ΕΡΑΤΩ» Ν.Π. 11061, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Σκιάθο για Γλώσσα Σκοπέλου και Αλόννησο, ότι έξω από το λιμένα Γλώσσας Σκοπέλου παρουσιάστηκε βλάβη στο σύστημα μετάδοσης κίνησης αριστερής κύριας μηχανής.

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε στον λιμένα Σκοπέλου, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους τριάντα πέντε (35) επιβάτες του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΕΡΑΤΩ» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών:

75χρονου, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

45χρονου, από τον λιμένα Μαθρακίου στον λιμένα Κέρκυρας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

34χρονης, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π. 8745 και

27χρονης, από τον λιμένα ν. Τἠνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν. Τήνου 25.