Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Σύλληψη ημεδαπής για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Μυτιλήνη – Ακυβερνησία ερασιτεχνικού σκάφους στη Στυλίδα – Διακομιδή ασθενούς

ΠΑΤΡΑ
Share:    

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής στον επιβατικό σταθμό νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ελλιπή ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία δεν του εξασφάλιζαν νόμιμη παραμονή σε χώρο SCHENGEN, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

*****

Για οδήγηση στερούμενη άδειας ικανότητας, συνελήφθη μία 27χρονη ημεδαπή οδηγός δίκυκλου οχήματος, απογευματινές ώρες σήμερα, επί της οδού “Π. Κουντουριώτη”, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Μυτιλήνης, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Στυλίδας για ακυβερνησία του ερασιτεχνικού σκάφους «ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ» Λ.Σ. 2023, λόγω μηχανικής βλάβης, με έναν (01) ημεδαπό επιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή «ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ» Ευβοίας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το εν λόγω σκάφος, με τον επιβαίνοντα καλά στην υγεία του.

Το Ε/Ρ σκάφος, με τη συνδρομή του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατέπλευσε με ασφάλεια στην περιοχή «ΒΕΛΑ» Ν. Φθιώτιδας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Πάτμου προς τον λιμένα Παρθενίου ν. Λέρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΔΕΛΦΙΝΙ» Ν.Λ. 56, 28χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες