Σύλληψη αλλοδαπού στο Μεσολόγγι - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στα Αντικύθηρα

ΚΤΙΡΙΟ ΥΝΑΝΠ
Share:    

Στη σύλληψη ενός 55χρονου αλλοδαπού, προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου, για παράβαση των άρθρων 234 και 235 παρ. 1 εδάφιο ΙΕ του Κ.Δ.Ν.Δ.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κυβερνήτης του Ε/Π-Τ/Ρ πλοίου, εκτέλεσε πλου άνευ ελέγχου Λιμενικής Αρχής, ενώ το εν λόγω πλοίο δεν είχε σε ισχύ το Πιστοποιητικό Γενικής Επιθεώρησης (Π.Γ.Ε.).

Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κυθήρων, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ'' Ν. Π. 11045, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Κισσάμου για λιμένες Αντικυθήρων - Κυθήρων - Γυθείου, ότι κρίθηκε επισφαλής η προσέγγισή του στον λιμένα ν. Αντικυθήρων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Στον λιμένα ν. Αντικυθήρων δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση, ενώ στο ανωτέρω πλοίο επέβαιναν δεκατρείς (13) επιβάτες και δύο (02) οχήματα προς αποβίβαση στον εν λόγω λιμένα, ενώ στη συνέχεια το ''ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ'' συνέχισε το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για τον λιμένα Κυθήρων.

Σχετικές εικόνες