Σύλληψη αλλοδαπών στη Ζάκυνθο - Αποβίβαση αλλοδαπού τραυματία από ΦΓ πλοίο στη Νεάπολη Βοιών - Διακομιδή ασθενούς

DSC_0099
Share:    

Στη σύλληψη ενός 17χρονου αλλοδαπού, για παράβαση του άρθρου 310 Π.Κ. (βαριά σωματική βλάβη) και ενός 20χρονου για παράβαση των άρθρων 310 και 42 Π.Κ. (απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης) προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Ζακύνθου.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή για περιστατικό ξυλοδαρμού που έλαβε χώρα επί της υπό κατασκευή μαρίνας Ζακύνθου, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους, με συνέπεια τον βαρύ τραυματισμό 23χρονου αλλοδαπού.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας).

Από την Λιμενική Αρχή Ζακύνθου που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και έτερος αλλοδαπός.

*****

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών, για τραυματισμό 34χρονου αλλοδαπού μέλους πληρώματος (Αξιωματικός γέφυρας), του Φ/Γ πλοίου ''JOHANNES'' σημαίας Ολλανδίας.

Στην περιοχή έσπευσε το Ε/Γ - Λάντζα ''ΜΑΧΗ'' Ν.Ν. 11, με επιβαίνοντα ιατρό του Κέντρου Υγείας Νεάπολης Βοιών, το οποίο παρέλαβε τον 34χρονο και τον μετέφερε με ασφάλεια στον οικείο λιμένα, με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Στη συνέχεια, διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης Βοιών και κατόπιν στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων, για περαιτέρω εξετάσεις.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα «ΚΑΣΤΟΥ» ν. Λευκάδας στον λιμένα «ΜΥΤΙΚΑ» Αιτωλοακαρνανίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Λ. 313, 81χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες