Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Νάξο - Διακομιδές ασθενών

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Share:    

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 50 και 37 ετών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος μετέφερε τον 37χρονο, ο οποίος έφερε επί του διαβατηρίου του πλαστή σφραγίδα εισόδου σε έδαφος SCHENGEN. Επιπροσθέτως, κατά την πληκτρολόγηση των στοιχείων του 37χρονου σε βάση δεδομένων, υπήρχαν εις βάρος του καταχωρήσεις με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω Ι.Χ.Ε. όχημα.

*****

Στη σύλληψη ενός 35χρονου ημεδαπού οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Νάξου, επί της χερσαίας ζώνης λιμένα Νάξου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ενημέρωσης της οικείας Λιμενικής Αρχής για τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, ο ανωτέρω, έπειτα από τη διενέργεια αλκοολομέτρησης, βρέθηκε να οδηγεί το Ι.Χ.Ε. όχημα υπό την επήρεια μέθης.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-44χρονης και 66χρονης, από τον λιμένα ν. Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΝΑΞ” Ν.Π.12457,

-50χρονου και 86χρονης, από τον λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π. 8745,

-81χρονου, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και

-32χρονου, από τον λιμένα Λουτρών ν. Κύθνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ” Ν.ΤΗΝΟΥ 25.

Σχετικές εικόνες