Σύλληψη άνδρα για παράβαση του Ν. 4139/2013 ΄΄περί εξαρτησιογόνων ουσιών΄΄ σε συνδυασμό με το άρθρο 42 του Π.Κ. στη Χαλκίδα

1
Share:    

Στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες 20χρονος ημεδαπός από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας για παράβαση του Ν.4139/2013 «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις όπως ισχύει» σε συνδυασμό με το άρθρο 42 του Π.Κ..

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκε απογευματινές ώρες της 04/10/2023 Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον 20χρονο στην περιοχή «ΚΑΝΗΘΟΥ» Χαλκίδας όπου κατά τη διενέργεια ελέγχου, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με κίνδυνο τον τραυματισμό στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Στο πλαίσιο αναζητήσεων εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες το ανωτέρω όχημα στον επαρχιακό δρόμο Χαλκίδας – παραλίας Λουκισίων και ακινητοποιήθηκε, ενώ στη συνέχεια, σε νομότυπο έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία που διέμενε ο 20χρονος, εντοπίστηκαν τα κάτωθι:

-οκτώ (08) συσκευασίες επιμελώς κρυμμένες σε διάφορα σημεία της οικίας συνολικού μικτού βάρους εξακοσίων ογδόντα έξι (686) γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης,

-δεκαπέντε (15) δενδρύλλια κάνναβης διαφόρων υψών από 70 έως 220 εκατοστά,

-ένας (01) μετασχηματιστής,

-μία (01) ζυγαριά ακριβείας,

-ένα (01) κινητό τηλέφωνο

χαρτονομίσματα συνολικής αξίας εκατόν είκοσι ευρώ (120€).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα.

Σχετικό οπτικοακουστικό υλικό

Σχετικές εικόνες