Σύλληψη άνδρα για σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία στον Φλοίσβο - Προσάραξη ΙΦ σκάφους στην Κεφαλλονιά - Διακομιδή ασθενούς

DSC_7371
Share:    

Στη σύλληψη 26χρονου άνδρα προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω συνελήφθη μετά από έγκληση που υπέβαλε 24χρονη, για σωματική βλάβη και άσκηση ενδοοικογενειακής βίας στη μαρίνα Φλοίσβου.

Διενεργείται προανάκριση από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, από τον Πλοίαρχο του Ι/Φ “MORGANA” σημαίας Αυστρίας, για προσάραξη του εν λόγω σκάφους στη θαλάσσια περιοχή άκρας “ΜΟΥΝΤΑ” ν. Κεφαλληνίας.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικό σκάφος, με τη συνδρομή του οποίου αποκολλήθηκε το “MORGANA”, πρωινές ώρες σήμερα, κατόπιν διενέργειας ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από ιδιώτη δύτη.

Το Ι/Φ κατέπλευσε στον λιμένα Πόρου Κεφαλληνίας με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τους τέσσερις αλλοδαπούς επιβαίνοντες του καλά στην υγεία τους.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Πόρου Κεφαλληνίας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ως άνω σκάφους μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον όρμο «ΠΕΥΚΟ» ν. Σκύρου προς τον λιμένα Κύμης, με το Ε/Π-Τ/Ρ «ΚΥΜΟΘΟΗ» Ν.Ρ. 73, 32χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Σχετικές εικόνες