Σύλληψη ατόμων στη Ρόδο – Θάνατος άντρα στην Κάρυστο – Θάνατος επιβάτιδας Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Κέρκυρα - Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, προέβησαν στη σύλληψη ενός 53χρονου ημεδαπού και μίας 29χρονης ημεδαπής, στο λιμάνι Ακαντιάς της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία επιβίβασης σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, ενημερώθηκαν τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής από το πλήρωμα του πλοίου ότι μέσα σε Ι.Χ. φορτηγό όχημα με οδηγό τον 53χρονο και συνοδηγό την 29χρονη επέβαινε ικανός αριθμός αλλοδαπών.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο, απομάκρυναν το όχημα από το λιμάνι και αφού αποβίβασαν τους αλλοδαπούς, αποπειράθηκαν εκ νέου να επιβιβαστούν στο πλοίο, όπου και ακινητοποιήθηκαν.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Ι.Χ. Φορτηγό όχημα.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Καρύστου, 85χρονος ημεδαπός.

Ο 85χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο “ΔΙΟΚΛΕΙΟΝ” Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμεναρχείο Καρύστου.

*****

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κέρκυρας, για περιστατικό θανάτου 83χρονης ημεδαπής επιβάτιδας εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, προερχόμενο από Ηγουμενίτσα.

Η σορός της 83χρονης παρελήφθη μετά τον κατάπλου του πλοίου από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προς διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-80χρονου, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53,

-54χρονου, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ” Ν.Τ. 25,

-59χρονου, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το “Ε/Γ-Τ/Ρ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” Ν.Ν. 67,

-80χρονης, από το λιμάνι της Ηρακλειάς στο λιμάνι της Νάξου, με το “Ε/Γ-Τ/Ρ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” Ν.Ν. 67Ν. 67

Σχετικές εικόνες