Σύλληψη ημεδαπού για αναβολικά στη Γλυφάδα από στελέχη των Λιμενικών Αρχών Ραφήνας και Σαρωνικού – Θάνατος λουόμενου στο Βαρθολομιό Ηλείας – Διακομιδή ασθενούς

anavolika sthn Glyfada
Share:    

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού, ηλικίας 37 ετών, προέβησαν την 09/03/2023, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, καθώς και στελέχη γραφείου ασφαλείας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, για παράβαση του Ν. 2725/1999 (περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού).

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη αστυνομική έρευνα επί της οικίας του 37χρονου στη Γλυφάδα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού από τα ανωτέρω στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντοπίστηκαν τα ακόλουθα:

α) πέντε (05) γυάλινα φιαλίδια-αμπούλες περιέχουσες σε υγρή μορφή αναβολικές στεροειδείς απαγορευμένες ουσίες,

β) οχτώ (08) γυάλινα φιαλίδια αμπούλες καφέ χρώματος περιέχουσες άγνωστη ουσία σε υγρή μορφή και

γ) έξι (06) σύριγγες περιέχουσες άγνωστη ουσία σε υγρή μορφή.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν τα ανωτέρω σκευάσματα.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 63χρονος ημεδαπός, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''Θίνες'' Βαρθολομιού Ν.Ηλείας.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομή στο Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκοσμίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από τον λιμένα ν.Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV» Ν.Ν. 64, 45χρονη η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες