Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σάμο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Κω – Σύλληψη αλλοδαπών στο Ηράκλειο – Σύλληψη ημεδαπού στον Άγιο Κήρυκο – Διακομιδές ασθενών

0630422
Share:    

Στη σύλληψη ενός 47χρονου προέβησαν πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Σάμου, σε συνεργασία με στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του Ν. 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Ειδικότερα, κατόπιν έλεγχου που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, μετά ένδειξη του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ''ΚΥΜ'', σε ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε σε κατάστημα μεταφορικής εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου, βρέθηκαν εντός αυτού, τρεις (03) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 40γρ. καθώς και δύο (02) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 1,7γρ. Το υπόψη δέμα τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση και συνελήφθη ο παραλήπτης αυτού.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

*****

Στη σύλληψη ενός 59χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κω, για παράβαση του άρθρου 307 Π.Κ. ''Παράλειψη προσφοράς βοήθειας''.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω ως κυβερνήτης - ιδιοκτήτης Ι/Φ σκάφους εντόπισε έναν 25χρονο αλλοδαπό εντός της θάλασσας, να βρίσκεται σε κίνδυνο και δεν προέβη στις προβλεπόμενες ενέργειες για τη διάσωσή του, ούτε ενημέρωσε την οικεία Λιμενική Αρχή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω, ενώ ο 25χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κω για την παροχή ιατρικής περίθαλψης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

*****

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 29 και 59 ετών προέβησαν πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου, για παράβαση των άρθρων 167 και 361 του Π.Κ.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω προέβησαν σε εξύβριση και αντίσταση κατά στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής, με αποτέλεσμα τη σύλληψή τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

*****

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αγίου Κηρύκου για παράβαση των άρθρων 167, 168, 333 και 361 του Π.Κ.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω προέβη σε εξύβριση κατά στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής που διενεργούσαν έλεγχο σε Ε/Γ - Τ/Ρ ημερόπλοιο. Στη συνέχεια απείλησε και προσπάθησε να βιαιοπραγήσει εναντίον τους, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Αγίου Κηρύκου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-35χρονου και 73χρονου, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53 και

-03χρονης, από τον όρμο ''ΠΕΥΚΟ'' ν. Σκύρου στον λιμένα Κύμης, με το Ε/Π - Τ/Ρ ''ΚΥΜΟΘΟΗ'' Ν. Ραφήνας 73.

Σχετικές εικόνες