Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στο Βόλο – Προσάραξη Τ/Ρ-Α/Ψ σκάφους στη Στυλίδα – Διακομιδές ασθενών

Volos_heroine
Share:    

Στη σύλληψη ενός 23χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Βόλου, για παράβαση του Ν. 4139/2013 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στον 23χρονο, στον επιβατικό λιμένα Βόλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένη εντός χειραποσκευής, ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 42,4 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 23χρονου στη ν. Σκιάθο, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με την συνδρομή στελεχών Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Βόλου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας (01) πλαστικός τρίφτης κάνναβης με υπολείμματα κάνναβης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Στυλίδας, για προσάραξη του Τ/Ρ-Α/Ψ σκάφους ¨ΖΕΥΣ¨, Ν. Πειραιά 2969, σε αμμώδη ακτή της παραλίας ¨ΡΑΧΩΝ¨ Δήμου Στυλίδας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για έλεγχο και παροχή συνδρομής. Κατά δήλωση του πλοιοκτήτη του, το εν λόγω σκάφος βρισκόταν αγκυροβολημένο σε θαλάσσια περιοχή πλησίον της παραλίας ¨ΡΑΧΩΝ¨,  άνευ επιβαινόντων.

Από το  Λιμεναρχείο Στυλίδας που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΖΕΥΣ'' μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-44χρονης από τον λιμένα ν. Σκοπέλου προς τον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-67χρονου και 63χρονης από τον λιμένα ν.Πάρου προς τον λιμένα ν.Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Νάξου 53,

-87χρονου από τον λιμένα ν.Κέας στον λιμένα Λαυρίου, με το Τ/Χ ''ΣΗ ΣΟΣ 1'' Τ.Λ. 325.

Σχετικές εικόνες