Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στο Ηράκλειο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Καλαμάτα - Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Χαλκίδα - Διακομιδή ασθενών

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Share:    

Στη σύλληψη ενός 44χρονου ημεδαπού προέβησαν, την 13-7-2022, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου για παράβαση του Ν. 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και επιτήρησης, εντοπίστηκε ο 44χρονος, από τα προαναφερόμενα στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., να κινείται με Ι.Χ.Ε. όχημα σε περιφερειακή οδό Δήμου Ηρακλείου, να σταθμεύει στην άκρη του δρόμου και να περισυλλέγει από θάμνους μια (01) πλαστική συσκευασία, την οποία είχε αποκρύψει στο έδαφος όπου εντός της οποίας βρέθηκαν δεκατρείς (13) αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 7,0γρ.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 44χρονου, από τα εν λόγω στελέχη με τη συνδρομή ομάδας Κ9 της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου βρέθηκε μια (01) νάιλον συσκευασία κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 7,9γρ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

- η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών,

-δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας,

-το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα και

-το χρηματικό ποσό των εκατόν εβδομήντα πέντε ευρώ (175,00€).

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Καλαμάτας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 53χρονο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 38χρονο.

Αποτέλεσμα του εν λόγω περιστατικού ήταν ο τραυματισμός του 38χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.
*****

Για οδήγηση στερούμενος άδεια ικανότητας, συνελήφθη ένας 26χρονος ημεδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, βραδινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Νέας Αρτάκης, από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκαν, από τον λιμένα Πίσω Αετού ν. Ιθάκης προς τον λιμένα Σάμης ν. Κεφαλληνίας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., 15χρονος και 17χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες