Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στον Πειραιά - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου στη Χάλκη - Τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς στη Θεσσαλονίκη και στη Μυτιλήνη

peir
Share:    

Ένας ημεδαπός συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα από τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών (Π.Ο.ΔΙ.Ν) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών ( Ν. 4139/13).

Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποίησαν τα ανωτέρω στελέχη στον λιμένα Πειραιά με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9 ‘’ΤΟΜΠΥ’’, κατελήφθη ο ανωτέρω κατά την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο πριν τον απόπλου του, να κατέχει σε ταξιδιωτικό σάκο που έφερε, πενήντα γραμμάρια (50gr) ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και οκτώ γραμμάρια (08gr) κατεργασμένης κάνναβης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ κατασχέθηκαν οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες οι οποίες θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

*****

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χάλκης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ''ΠΡΕΒΕΛΗΣ'' Ν. Ρεθύμνου 06, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον οικείο λιμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για το λιμένα ν. Ρόδου.

Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση στο λιμένα ν. Χάλκης πέντε (05) επιβάτες και δύο (02) Φ/Γ, ενώ στον οικείο λιμένα ανέμεναν τρείς (03) επιβάτες και ένα (01) Ε.Ι.Χ. προς επιβίβαση.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα Θεσσαλονίκης, όταν δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 24χρονος έχασε τον έλεγχο και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

Ο 24χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ''ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ'', ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Π. Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε ένας 46χρονος συγκρούστηκε αρχικά με Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 34χρονο και συνοδηγό έναν 35χρονο, και στη συνέχεια προσέκρουσε σε έτερο Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 27χρονο.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε ο 46χρονος, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Σχετικές εικόνες