Σύλληψη ημεδαπού στην Ιθάκη - Θάνατος λουόμενου στην Κόρινθο - Θάνατος λουόμενου στη Νέα Προποντίδα Χαλκιδικής - Διακομιδές ασθενών

DSC_2733
Share:    

Στη σύλληψη ενός 32χρονου ημεδαπού προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ιθάκης, για παράβαση του άρθρου 6 παρ. 1 του Ν.3500/2006 (ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη), σε συνδυασμό με το άρθρο 308 του Π.Κ. (απλή σωματική βλάβη).

Συγκεκριμένα, μετά από φωνασκίες και κλήσεις σε βοήθεια που προερχόταν από γυναίκα στην περιοχή «ΜΑΡΑΜΠΟΥ» της χερσαίας ζώνης λιμένα Βαθέως ν. Ιθάκης, τα ανωτέρω στελέχη εντόπισαν μία 27χρονη ημεδαπή σε κατάσταση πανικού και τον 32χρονο ημεδαπό.

Στη συνέχεια η 27χρονη μεταφέρθηκε, με τη συνοδεία στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, όπου σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση, διαπιστώθηκαν σωματικές βλάβες, ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο Ιθάκης.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ὠρες σήμερα, από την πολυσύχναστη παραλία Λουτρακίου, 84χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ὠρες σήμερα, από την παραλία «ΣΩΖΟΠΟΛΗΣ», 83χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλικιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-77χρονης, από τον λιμένα ν. Αίγινας στη μαρίνα Ζέας Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και

-24χρονου, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ'' Ν.Π. 10032.

Σχετικές εικόνες