Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Share:    

Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, μίας 23χρονης και ενός 29χρονου, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Ν. 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών) .

Ειδικότερα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν κατά την επιβίβαση επιβατών σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό τη Χίο και τη Μυτιλήνη και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ΜΠΟΜΠΕΡ», η 23χρονη παρέδωσε αυτοβούλως μία (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 3,2 γραμμαρίων και μία (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε πέντε (05) δισκία Ecstasy καθώς και έναν (01) κόπτη - θρυμματιστή κάνναβης.

Στη συνέχεια η 23χρονη κατονόμασε σαν προμηθευτή της τον 29χρονο ημεδαπό και ακολούθησε προκαθορισμένο ραντεβού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε η προμήθεια πέντε (05) δισκίων Ecstasy αντί του χρηματικού ποσού των εξήντα (60) ευρώ.

Ακολούθησε η σύλληψη του 29χρονου και νομότυπη έρευνα στην οικία του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ΜΠΟΜΠΕΡ», όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- τρεις (03) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους σαράντα τεσσάρων γραμμαρίων και εννέα δεκάτων του γραμμαρίου (44,1gr),

- ένα (01) δισκίο ecstasy, χρώματος ροζ,

- ένα (01) δισκίο ecstasy, χρώματος γκρι,

- μία (01) ζυγαριά ακριβείας και

- δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν επιπλέον το χρηματικό ποσό και μία (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας της 23χρονης.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.

Σχετικές εικόνες