Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά στον Πειραιά - Διακομιδή ασθενούς

peiraias.jpg
Share:    

Στη σύλληψη ενός 34χρονου και μίας 38χρονης προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών (ΠΟΔΙΝ) του Τμήματος Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισταμένων ελέγχων στον λιμένα Πειραιά, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, εντός Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου πριν τον απόπλου του, στην 38χρονη που συνταξίδευε με τον 34χρονο , παρέδωσε οικειοθελώς μία συσκευασία συνολικού μικτού βάρους 23,6 γραμμαρίων, που εντός της περιείχε συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή βράχου μικτού βάρους 12,23 γραμμαρίων και συσκευασία με εικοσιοκτώ (28) δόσεις - φιξάκια με ηρωίνη μικτού βάρους 10,30 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανευρεθέντα ναρκωτικά τα οποία θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Πάτμου στο λιμένα ν. Λέρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 69χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες