Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στην Χαλκίδα – Απαγόρευση απόπλου σκάφους στην Ιερισσό - Διακομιδές ασθενών

ΛΣ-601  (2).jpg
Share:    

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 21χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, βραδινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα στη Νέα Αρτάκη, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ιερισσού από τον κυβερνήτη Ε/Γ -Δ/Ρ σκάφους, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους, ότι μετά τον κατάπλου του σκάφους στον λιμένα Ιερισσού και αφού αποβίβασε με ασφάλεια τους 34 επιβάτες του, παρατηρήθηκε καυσαέριο στο μηχανοστάσιο.

Από το Λιμεναρχείο Ιερισσού, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ -Δ/Ρ σκάφους , μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-69χρονου αλλοδαπού, από το λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV» Ν.Ν. 64,

-33χρονου, από το λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-70χρονης, από το λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι» Ν.Π. 8745.

Σχετικές εικόνες