Σύλληψη τεσσάρων ατόμων στην Κόρινθο - Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Ενημερώθηκε τις βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Κορίνθου, για περιστατικό συμπλοκής ατόμων, στη χερσαία ζώνη Λιμένα Κορίνθου.

Αμέσως στελέχη του Λιμεναρχείου μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν δύο (02) 16χρονους ημεδαπούς που έφεραν εμφανή τραύματα στο πρόσωπο, τα οποία σύμφωνα με δήλωσή τους προκλήθηκαν απο ξυλοδαρμό. Στη συνέχεια οι 16χρονοι κατέθεσαν έγκληση κατά τεσσάρων (04) ημεδαπών για εξύβριση, απειλή και ξυλοδαρμό και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για εκτίμηση της υγείας τους. Ακολούθως, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο (02) από τους τέσσερις (04) προαναφερόμενους ημεδαπούς που επίσης υπέβαλαν έγκληση κατά των δύο 16χρονων για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη κατά τα άρθρα 308, 333 και 361 Π.Κ., οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Από τη Λιμενική Αρχή Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου δύο (02) ακόμη εμπλεκόμενοι ημεδαποί.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-41χρονης και 06χρονης, από το λιμάνι Πρίνου της Θάσου προς το λιμάνι της Κεραμωτής Καβάλας, με το Ε/Γ-Ο/Γ ΄΄ΝΙΚΗΤΗΣ΄΄ Ν.Π. 12354,

-20χρονης, από το λιμάνι της Αίγινας στο λιμάνι του Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες