Συν.Ενημ. αναφορικά με έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου κολυμβητή στο Βόλο-Συν. Ενημ. αναφορικά με λαθραία καπνικά προϊόντα στο Ηράκλειο-Τροχαίο ατύχημα στη Σαλαμίνα-Ακυβερνησία ΙΦ σκάφους στη Νάξο–Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας

Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό 87χρονου αγνοούμενου ημεδαπού κολυμβητή που πραγματοποιήθηκαν υπό τον συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή του Παγασητικού κόλπου, γνωρίζεται ότι ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του πρωινές ώρες σήμερα, από το πλήρωμα του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ», στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή.

Η σορός του 87χρονου μεταφέρθηκε στον λιμένα Βόλου από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στην συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

*****

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τα λαθραία καπνικά προϊόντα στο Ηράκλειο την 16.11.2022, γνωρίζεται ότι το σύνολο των δασμών και φόρων των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχεται στο ποσό των (6.796,98€).

*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, στην Σαλαμίνα, πλησίον αφετηρίας ΚΤΕΛ Σαλαμίνας, όταν ΕΙΧ όχημα με οδηγό 56χρονο συγκρούστηκε με Δ/Κ όχημα που οδηγούσε 58χρονος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 58χρονου, ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ” για ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.


*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για περιστατικό ακυβερνησίας του Ι/Φ «SMART KAT» σημαίας Ισπανίας, λόγω θραύσης ιστίων, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ΒΒΔ ν. Αμοργού πλησίον ν. Κέρου, με έναν αλλοδαπό επιβαίνοντα.

Στο σημείο έσπευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΣΤΑΣ-ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ” Ν. Νάξου 39, το οποίο εντόπισε το ανωτέρω Ι/Φ και το ρυμούλκησε με ασφάλεια στον λιμένα Κουφονησίων.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 21χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού “Π. Κουντουριώτη”, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Σχετικές εικόνες