Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με σύλληψη ημεδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μύρινα την 11.04.2022 - Θάνατος άνδρα στη Βουλιαγμένη - Εισροή υδάτων σε Ε/Π - Τ/Ρ σκάφος στο Φλοίσβο - Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Μυτιλήνη -

1
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τη σύλληψη ημεδαπού για καπνικά προϊόντα στη Μύρινα την 11.04.2022, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των διακοσίων εξήντα οκτώ ευρώ και εβδομήντα οκτώ λεπτών (268.78€).

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή ''ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ'', 86χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ''ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ'' Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου, για εισροή υδάτων στο Ε/Π - Τ/Ρ σκάφος ''ΑΛΚΗΣΤΙΣ'' Ν. Π. 11157, ενώ βρισκόταν πρυμνοδετημένο στη μαρίνα Αλίμου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, καθώς και υπάλληλοι του φορέα διαχείρισης της μαρίνας, όπου προέβησαν στην απάντληση των υδάτων, με τη χρήση αντλιών. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΑΛΚΗΣΤΙΣ'' μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 24χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού Π. Κουντουριώτη στη χερσαία ζώνη λιμένα Μυτιλήνης, από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους "ΚΑΡΕΤΑ - ΚΑΡΕΤΑ", εντοπίστηκε νεκρή μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, στην περιοχή ''ΒΑΣΙΛΙΚΑ'' ν. Σαλαμίνας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Σχετικές εικόνες